top of page

Köp- och användarvillkor

Vi är måna om att vara tydliga med villkor för tjänsten så att du kan känna dig trygg. Läs igenom nedan och kontakta oss gärna om du har några frågor.

Köp och användarvillkor

Kvickla ägs och bedrivs av Singleton Applications AB, org nr 556927-4797 med adress: Gaffeln 6, 439 94 Onsala

 

Dessa köp- och användarvillkor (”villkoren”) gäller mellan dig som användare och kund (”kund”) och Singleton Applications AB (”Kvickla”) för kund användande av nedladdningsbar mobilapp eller nätsida (tillsammans ”plattformen”).

 

Genom att registrera ett användarkonto hos Kvickla och använda plattformen bekräftar kund att ha läst och godkänt villkoren. Villkoren utgör den fullständiga regleringen mellan kund och Kvickla.

Kvickla förbehåller sig rätten att uppdatera villkoren om skäl för detta föreligger. Senaste uppdatering av villkoren gjordes 2022-12-15.

 

Genom att lägga en beställning och använda Kvickla godkänner kund de vid var tid gällande villkoren.

 

Kvickla ansvarar inte för information i plattformen som kommer från samarbetspartners eller en tredje part. I händelse av att vår webbplats innehåller länkar till tredje parts hemsidor, eller material publicerat hos tredje part, är dessa länkar endast för informationssyfte. Eftersom Kvickla inte har kontroll över innehållet på dessa webbplatser eller dess material ansvarar vi därför inte för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar.

 

Om du har några frågor om Kvickla, eller om dessa köpevillkor, vänligen kontakta:

E-post: support@kvickla.se

 

Allmänt om köp och användande av Kvickla

Via plattformen kan du som kund köpa varor och tjänster från anslutna butiker. Vid beställning står butiken som säljare och genom att bekräfta en order ingår du ett avtal med respektive butik och dess vid varje tidpunkt gällande försäljningsvillkor. Du kan också via plattformen föra videosamtal och via meddelande kommunicera direkt med butiken. Inga videosamtal kommer att spelas in eller sparas av plattformen.

 

För att göra ett köp på Kvickla skall du ha fyllt 18 år, vara myndig och ha ett giltigt betalningskort som vi accepterar.

 

Notera att ett bindande avtal enligt dessa villkor först sker när butiken bekräftar din order. Den order du som ett första steg gör i Kvickla är enbart en orderförfrågan. Omfattar förfrågan flera butiker samtidigt gäller en orderförfrågan per butik och varje butik måste bekräfta sin orderförfrågan Varje bekräftad orderförfrågan resulterar i en giltig order och bindande avtal mellan Kvickla och kund ha träffats. Om en butik nekar orderförfrågan går köpet tillbaka och pengarna återbetalas.

 

Som kund hos Kvickla ansvarar du för att de uppgifter du lämnar vid registrering av ditt användarkonto hos Kvickla, eller vid beställning via plattformen är korrekta. Dina inloggningsuppgifter och andra kunduppgifter ska hållas strikt konfidentiella och får inte spridas till någon annan. Du ansvarar för att tillse att dina inloggningsuppgifter förvaras säkert och inte sprids vidare och åtar dig att omgående informera Kvickla om tredje part får tillgång till dina inloggningsuppgifter. Skulle detta ske har Kvickla rätt att stänga ner eller radera ditt konto utan att vidare underrättelse görs.

Priser

Alla priser i butiken anges i SEK inklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, felaktig prisinformation och förbehåller oss rätten att justera priset.

 

Returer / Reklamationer / Ångerrätt (”RRÅ”)

Kvickla hanterar INTE RRÅ. Vill kund utnyttja sin lagstadgade rätt till RRÅ gällande ett köp gör du det genom att besöka respektive butik med ditt köp. Respektive butik är ansvarig för RRÅ enligt sina egna villkor.

 

Personuppgiftshantering och dataskydd

 

Vi behandlar dina kontakt- och orderuppgifter för att kunna uppfylla det avtal vi har mellan oss. Vi sparar även dina kontaktuppgifter för att kunna informera dig om produkter som du kanske är intresserad av i framtiden. Dina orderuppgifter sparas även som bokföringsunderlag för att uppfylla bokföringslagens krav om bevarande. Vi hanterar dock inte dina betalningsuppgifter, t.ex. kortnummer. Den hanteringen utförs av Kvicklas betalningsleverantör som är Stripe Inc.

 

Som kund hos Kvickla så handlar du direkt med butik. För att butikerna skall kunna genomföra handel så delar vi dina uppgifter med de butiker du har valt att handla ifrån. Dina uppgifter kan också komma att delas med den eventuella fraktpartner som butiken har. Dina uppgifter kan också komma att delas med våra övriga samarbetspartners, dock enbart i syfte för att förbättra vår plattform.

 

Frakt och leverans

Kvickla ansvarar inte för leveransen. Leveransen är butikens ansvar och sker enligt avtal mellan kund och butik och kommer att synas på din order. Eventuell reklamation av leveransen skall ske till butiken. Tvist och lagval Om du vill klaga på ditt köp skall du i första hand kontakta butiken. Vill du klaga på Kvickla som plattform skall du i första hand vända dig till kontakt support@kvickla.se.

 

I tillfälle av att tvist inte kan lösas i samförstånd med Kvickla och kund och butik, kan du som kund vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden (ARN) www.arn.se . För boende i ett annat EU-land än Sverige kan man lämna klagomål online via EU-kommissionens plattform för medling i tvister, se http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 

Vid eventuell tvist följer vi beslut från ARN eller motsvarande tvistlösningsorgan.

Tvist gällande tolkningen eller tillämpningen av dessa allmänna villkor ska tolkas i enlighet med svensk rätt och lag

bottom of page