top of page
 • Vad är Kvickla?
  Kvickla är en hybridhandelsapp som låter dig handla från dina lokala butiker bekvämt från hemmet. Och det bästa av allt? Du behöver inte ens oroa dig för att butiken inte har en webbshop, för med Kvickla kan du ändå få tillgång till deras sortiment! Slipp stressen med att trängas i köer och leta efter parkering – istället kan du i lugn och ro bläddra bland butikernas sortiment direkt från din mobila enhet. Och med snabb leverans samma dag kan du ha dina varor i handen innan kvällens fest eller fredagsmyset börjar. Upptäck en revolutionerande shoppingupplevelse med Kvickla!
 • Hur fungerar videosamtalen?
  Tänk dig att du är på jakt efter den perfekta presenten till din vän, men du kan inte riktigt bestämma dig för vad du ska köpa. Eller kanske vill du bara ha en godispåse med din favoritsort, men vill gärna se vilka alternativ som finns tillgängliga. Nu behöver du inte längre åka till butiken för att få den personliga servicen du önskar. Med vår nya videosamtalsfunktion kan du ringa till butiken och få hjälp av engagerad personal som visar dig varorna direkt via videosamtal. Oavsett om du vill se mer av en specifik produkt, eller bara behöver lite rådgivning och förslag, så är vår videosamtalsfunktion perfekt för dig! Personalen i butiken kan till och med lägga varorna du vill ha i din varukorg åt dig, så att du bara behöver betala direkt i appen. Det är som att ha din egen personliga shoppingassistent i fickan!
 • Vilka butiker kan jag handla ifrån?
  Vi har samarbeten med lokala butiker av alla slag, från matbutiker till klädaffärer och allt däremellan. Fler butiker ansluter sig kontinuerligt så ladda ner Kvickla och upptäck alla fantastiska, lokala butiker att handla ifrån.
 • Vad är en hybridhandelsapp?
  En hybridhandelsapp är en mobilapplikation som kombinerar online- och offline-handel på ett sömlöst sätt. Med en hybridhandelsapp kan kunderna söka efter produkter online, göra köp och sedan hämta varorna i butiken eller få dem levererade. Appen kan också erbjuda funktioner som att boka tider för att prova produkter i butiken eller prata med en butiksrepresentant via videosamtal. En hybridhandelsapp skapar en sömlös shoppingupplevelse för kunderna genom att kombinera det bästa från både online- och offline-handel.
 • Vad gör Kvickla annorlunda jämfört med andra e-handelsplattformar?
  Kvickla fokuserar på att ge kunderna en personlig och interaktiv shoppingupplevelse, som liknar den du skulle ha i en fysisk butik. Du kan få hjälp och råd från butiksmedarbetare, se varorna på nära håll och betala direkt i appen. Du får sedan varorna hem samma dag. Det ska vara smidigt att handla lokalt!
 • Är det säkert att handla med Kvickla?
  Ja, Kvickla använder säkra betalningsmetoder och kryptering för att skydda dina personuppgifter och betalningsinformation.
 • Kan jag returnera varor som är köpa via Kvickla?
  Distansavtalslagen gäller när du köper via Kvickla. Returpolicy kan variera mellan olika butiker, men du kan alltid kontakta butiken via appen för att diskutera returfrågor. Retur görs i första hand i fysisk butik.
 • Hur snabbt levereras varorna?
  Med snabb leverans menar vi att du som konsument får hem dina varor samma dag.
bottom of page